Elektriker Regnskap

ELEKTRIKER REGNSKAP

Rubix Regnskap er spesialisert innen elektriker regnskap. Vi kjenner godt til elektrobransjen og knytter ONLINE systemer, med mulighet til prosjektregnskap og grossistintegrasjon.

Vi benytter Tripletex – Et Webbasert økonomisystem for elektrikere med faktura, regnskap, lønn, timeføring og prosjektverktøy.

Grossistintegrasjon

Med direktekobling mot dine viktigste grossister i løsningen kan du bestille varer direkte fra Tripletex mens du er ute på oppdrag. Tripletex er direkte integrert med de største grossistene på markedet. I din Tripletex-konto kan du se produktkatalogene og bestille de varene du trenger. Siden Tripletex kan brukes både på nettbrett og smarttelefoner, så slipper du å dra tilbake til kontoret for å opprette en ny bestilling.

 

Kontrollskjema/ S5 Sikre

Tripletex har du tilgang til viktige kontrollskjemaer for bransjen. Anleggsdokumentasjon, 5S kursfortegnelse, 5S samsvarserklæring og flere andre skjemaer kan fylles ut direkte i nettleseren og lagres i et utskrifsvennlig format. Bilder du tar på plassen, dokumenter du får fra entreprenører og tegninger som skannes inn til løsningen, kan sendes på e-post til din egen e-postadresse i Tripletex. Alt blir da lagret på ett sted slik at du kan laste opp dokumenter og bilder som skal sendes som vedlegg

Prosjektregnskap

Ha full oversikt over alle bedriftens prosjekter til enhver tid. Tripletex tilbyr et svært allsidig prosjektverktøy med mange muligheter. Det er timene og produktene du lever av. Skal bunnlinjen bli noe å glede seg over, er det avgjørende at du har total kontroll over timer og utgifter med et effektivt prosjektverktøy.

Vi kjenner elektrikerbransjen godt og kan bistå din bedrift til effektivisere og få full kontroll på regnskapet.

Ta kontakt, så tar vi en prat om muligheter!